ПОДВОДНА HD 360° КАМЕРА

РОТАЦИОНА ПОДВОДНА КАМЕРА

7"

Digital LCD Screen

Sony

Color Sony CCD

Имате дополнителни прашања? Контактирајте не на 02 246 999 или на sales@wizard.com.mk

Агол на гледање

Монитор: 60°
Камера: 90°

кабел

Од 20 метри до 300 метри

потрошувачка

Монитор: <7.5W
Камера: 6W

ноќна видливост

12pcs Бели LCD
Инфраред LED

ЦЕНА: 39,200 ден.


Почетна | Мој Профил | Кошничка | Веб страна | Сигурнисни пломби

Wizard Systems 2020 @ Сите права задржани!
www.wizard.com.mk
Ул. Црноризец Храбар 32, Скопје
market@wizard.com.mk
02 246 9999 | 075 282 727