Видео надзорни системи

АКЦИЈАТА ТРАЕ ДО 20.05 – КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ

  • 2x SUPER HD Камери “DAHUA”
  • 1x DVR (4 Канален “DAHUA”)
Цена: 4,565 ден.
  • 4x SUPER HD Камери “DAHUA”
  • 1x DVR (8 Канален “DAHUA”)
Цена: 6,936 ден.
  • 8x SUPER HD Камери “DAHUA”
  • 1x DVR (16 Канален “DAHUA”)
Цена: 14,485 ден.

Мрежна опрема

Озвучување на објекти

Специјални сигурносни производи

(скриени камери)

Сигурносни пломби

Имате прашања или сакате да нарачате?

Локација:

☎️
02 246 9999 / 02 616 3622
📱
075 282 727 / 070 323 323
🔗
www.wizard.com.mk
ДТУ ВИЗАРД СИСТЕМИ ДООЕЛ