СИГУРНОСНИ ПЛОМБИ

Изберете сигурност за Вашите продукти при транспорт со метални или пластични сигурносни пломби.

Сигурносните пломби се користат за заштита од неавторизиран пристап притоа зголемувајќи ја сигурноста на пратката при транспортот.

Согласно европските закони за транспорт металните сигурносни пломби со своите својства и карактеристики ги исполнуваат барањата на ISO 17712:2013 (E) CETRIFICATE OF CONFORMANCE.

Спецификации за сигурносните метални пломби  со кои располагамe:

  • Алуминиумска глава јонизирана со цврст слој на боја;
  • Челична сајла со дебелина од 2мм, должина на сајла 250мм;
  • Боја: плава и зелена;

Спецификации за сигурносните пластични пломби  со кои располагамe:

  • Материјал: РР пластика;
  • Пластична сајла со дебелина од 2,6мм и должина на сајла 211мм;
  • Боја: бела;

Спецификации за сигурносните пластични пломби  со кои располагамe:

  • РР пластика и метален чип во делот на заклучување;
  • Пластична сајла со дебелина од 2,4мм и должина на сајла 385мм;
  • Боја: бела и жолта;

ИСПРИНТАЈТЕ ГО НАЗИВОТ НА ВАШАТА ФИРМА ИЛИ ПАК ВАШЕТО ЛОГО НА СИГУРНОСНИТЕ ПЛОМБИ.

НЕКА БРЕНДОТ БИДЕ ПРЕПОЗНАТЛИВ!

ВО ПРИЛОГ ПОГЛЕДНЕТЕ ПРИМЕРОК ОД МОДЕЛИТЕ СО ЛАСЕРСКИ ПРИНТ:

Доколку имате дополнителни прашања или сакате да нарачате, пополнете ја следната форма подолу.

За повеќе информации, може да не контактирате на:

02 246 9999 / 02 616 3622 

wizard@wizard.com.mk