• Висок степен на безбедност, до неодамна достапен само за жичаните системи
 • Новиот безжичен систем кој обезбедува висок имунитет на мешање на фрекфенција преку работа на 4 канали во фрекфентниот опсегод 868MHz
 • Зголемен опсег на радио комуникација – до 2000m на отворен простор
 • Механизам кој овозможува до 8 години непрекинато работење на уредите без промена на батериите
 • Напредна комуникација
 • Далечинско ажурирање на фирмвер и конфигурација на уредот
 • Способност за контрола на  автоматизација на објект
 • Широк спектар на достапни производи, вклучувајќи ги и оние кои ги задоволуваат барањата за Grade 2
 • Флексибилни опции на апликација:
  • Како безжично проширување на алармни системи базирани на INTEGRA, INTEGRA Plus и VERSA контролните панели
  • Во комбинација со било кој контролен панел или контролер за автоматизација
  • Во самостоен режим
 • Безбедност на пренесените податоци поради шифрирана (AES) двонасочна радио комуникација

Имате дополнителни прашања? Пополнете ја следната форма или јавете се на ☎️ 02 246 9999

ДТУ ВИЗАРД СИСТЕМИ ДООЕЛ

📍Нас. Лисиче, Црноризец Храбар, 32, Скопје
(Продажниот салон на Визард Системи се наоѓа веднаш позади бензиската пумпа „Макпетрол“ на булевар Србија спроти Џевахир Скај Сити)