Sale!

Бариери за ограничен пристап

3,650.00ден 3,100.00ден

Висина: 90цм
Должина на лента: 2м
Достапни бои: Зелена и Црвена
Повеќе информации подолу…

Опис

Бариери за контрола на пристап и ограничен простор

 


Почетна | Мој Профил | Кошничка | Веб страна | Сигурнисни пломби

Wizard Systems 2020 @ Сите права задржани!
www.wizard.com.mk
Ул. Црноризец Храбар 32, Скопје
market@wizard.com.mk
02 246 9999 | 075 282 727