Sale!

Жичен алармен СЕТ

11,800.00ден 6,490.00ден

  • Жичана централа со 5 зони
  • LCD Тастатура
  • Метална кутија со батерија и трафо
  • Сирена
  • Детектор  за движење со држач

Централата има можност  за праќање на дојави преку телефон.

8 на лагер

Категорија:

Опис

Жичен алармен сет од светски познатиот бренд “SATEL”. 


Почетна | Мој Профил | Кошничка | Веб страна | Сигурнисни пломби

Wizard Systems 2020 @ Сите права задржани!
www.wizard.com.mk
Ул. Црноризец Храбар 32, Скопје
market@wizard.com.mk
02 246 9999 | 075 282 727