КИТ за лизгачка врата 350 kg

23,000.00ден

BENINCA KPONY SCORR

КИТ за лизгачка врата до 350 kg:

  • – моторен погон PONY324 (24 VDC) со вградена автоматика и приемник за далечинско управување и систем за штедење на енергија (ESA SYSTEM)
  • – едно далечинско
  • – пар сигурносни ќелии PUPILLA.F

2 на лагер

Категорија:

Почетна | Мој Профил | Кошничка | Веб страна | Сигурнисни пломби

Wizard Systems 2020 @ Сите права задржани!
www.wizard.com.mk
Ул. Црноризец Храбар 32, Скопје
market@wizard.com.mk
02 246 9999 | 075 282 727