Sale!

Комплет сет со 4 камери (вклучена монтажа)

19,500.00ден 16,990.00ден

  • 4 x HD Dahua Камери
  • 1 x 4 Канален DVR (снимач)
  • 1 x напојување за 4 камери
  • 1 x харддиск од 1TB
  • Монтажа на елементите за Скопје

Повеќе информации прочитајте подоле.

11 на лагер

Категорија:

Опис

Сетот вклучува

  • 4x камери на Дахуа со 1МП
  • 1x 4-канален снимач (ДВР)
  • 1 x напојување за 4 камери
  • 1 x харддиск од 1TB
  • Монтажа на елементите за Скопје

 

Во сетот е вклучена и монтажа за елементите за град Скопје. За останати градови се доплаќаат и патни трошоци. Во цената не се вклучени додатните елементи како кабел, конектори, канали..