ЛПГ Детектор (Детектор за гас)

1,500.00ден

-Висока стабилност
-Ниска потрошувачка на енергија
-Самостоен или мрежен (по избор)
-Автоматско ресетирање на алармот
Повеќе информации подолу…

Категорија:

Опис


Почетна | Мој Профил | Кошничка | Веб страна | Сигурнисни пломби

Wizard Systems 2020 @ Сите права задржани!
www.wizard.com.mk
Ул. Црноризец Храбар 32, Скопје
market@wizard.com.mk
02 246 9999 | 075 282 727