Sale!

Сеф за Лаптоп

4,100.00ден

– Електронско заклучување со променлив код – 3 до 8 цифрен код
– Копче за брза промена на кодот
Повеќе информации подолу…

Опис

– Електронско заклучување со променлив код – 3 до 8 цифрен код

– Копче за брза промена на кодот

– Отворање за итни случаи – главен клуч или код за итни случаи

– Внатрешно LED осветлување кога ќе се отвори вратата

– Бравата работи со 4 парчиња. АА батерии

– Внатрешен волумен – 28 литри, 11 кг

-Прицврстувачки дупки за да се зацврсти на ѕид

-Oтпорност од провала – GOST Р 50862-2005, класа Н0

-Дебелина на предниот панел – 2,8 мм

-Дебелина на sидовите – 1,5 мм

-Надворешна димензија: 200 x 445 x 380mm