Sale!

Orbita – СЕФ

8,600.00ден 6,500.00ден

Големина: 200H*450L*400D(mm)
LED Дисплеј. Метод на отворање: Механички клуч за лозинка / замена
Повеќе информации подолу…

Опис

Големина: 200H*450L*400D(mm)
Челична конструкција, повеќе завртки
Дебелина на вратата: 5mm
Дебелина на ѕидот: 2mm
Лозинка: 1-10 цифрен број/главна лозинка / Корисничка лозинка
LED Дисплеј. Метод на отворање: Механички клуч за лозинка / замена
Нето Тежина: 13кг

You may also like…


Почетна | Мој Профил | Кошничка | Веб страна | Сигурнисни пломби

Wizard Systems 2020 @ Сите права задржани!
www.wizard.com.mk
Ул. Црноризец Храбар 32, Скопје
market@wizard.com.mk
02 246 9999 | 075 282 727