Време е да го заштитите вашиот дом

Со ближење на празниците сите сакаме да прошетаме со нашите пријатели. Да ги поминеме празниците безгрижно со нашата понуда на сет интелигентни алармни системи – Жични и Безжични.

алармни сетови по најевтини цени!

жичен алармен сет

Шифра за нарачка: СЕТ А

  • Жичана централа со 5 зони
  • LCD Тастатура
  • Метална кутија со батерија и трафо
  • Сирена
  • Детектор  за движење со држач

Централата има можност  за праќање на дојави преку телефон.

9,990 ден.     5,500 ден. + ДДВ

безжичен алармен сет

Шифра за нарачка: СЕТ Б

  • Централа со 8 зони
  • Безжична LCD Тастатура
  • Пластична кутија со вградена батерија и трафо
  • Сирена
  • Безжичен детектор  за движење со држач

Централата има можност  за праќање на дојави преку телефон.

17,369 ден.     11,000 ден. + ДДВ

уживајте во вашите активности безгрижно!

Визард Системи Ви го нуди правото решение за обезбедување на Вашиот дом или деловен објект со алармните системи од производителот "SATEL"

Професионална заштита на секој тип на простории...

целосно безжичен алармен систем

Шифра за нарачка: СЕТ В

Целосно безжичен интелигентен алармен систем против провала и кражба од Европско потекло со дојава на телефон за
само 15,900 ден.  + ДДВ

*Во цената се вклучени комплет безжична централа(со кутија,батерија и трафо), безжична тастатура, 1 безжичен сензор и безжична сирена.
**Опционално со можност за додавање на далечинско и безжични детектори за дојава на пожар и поплава. 

2 Години гаранција на опремата.

НАРАЧКИ

За повеќе информации контактирајте не на: 02 246 9999 / 075 282 727 или на market@wizard.com.mk