АЛАРМНИ СИСТЕМИ

Од европско потекло

Визард Системи Ви го нуди правото решение за обезбедување на вашиот дом или деловен објект со алармните системи од производителот SATEL.

Детектори за чад

Имплементација на безжични детектори за пожар.

Надворешна употреба

Идеално погодни за употреба и од надворешната страна на заштитената зграда и во ентериерите каде преовладуваат тешки или специфични услови.

внатрешна употреба

Детектор на движење, чија функција е да открие натрапник кој се движи во рамките на заштитеното подрачје.

Поради интегритет во деловното работење и посебен акцент на високиот квалитет и широк спектар на производи кои ги нуди, брендот SATEL е високо ценет во индустријата за алармни системи повеќе од 25 години. Широкиот спектар со над 400 понудени производи обезбедува безброј можности да се создаде сигурност, домашна автоматизација, противпожарен аларм, контрола на пристап, заштита од поплава и систем за мониторинг, прилагодени на индивидуалните потреби на секој корисник.

какви решенија нудиме?

Жичан алармен систем

Безжичен алармен систем

Безжичен алармен систем

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ИЛИ НАРАЧКИ

телефон

02 246 9999 | 075 282 727

email

market@wizard.com.mk

веб страна

www.wizard.com.mk