СИГУРНОСНИ ПЛОМБИ

Изберете сигурност за Вашите ПРОИЗВОДИ при транспорт со метални или пластични сигурносни пломби.

Сигурносните пломби се користат за заштита од неавторизиран пристап притоа зголемувајќи ја сигурноста на пратката при транспортот.

ИСПРИНТАЈТЕ ГО НАЗИВОТ НА ВАШАТА ФИРМА, СЕРИСКИ БРОЈ ИЛИ ПАК ВАШЕТО ЛОГО НА СИГУРНОСНИТЕ ПЛОМБИ.

ОСТАНАТИ СИГУРНОСНИ ПЛОМБИ СО КОИ РАСПОЛАГАМЕ: ПЛАСТИЧНИ И МЕТАЛНИ ПЛОМБИ СО МОЖНОСТ ЗА ПРИНТ НА ЛОГО, СЕРИСКИ БРОЈ ИЛИ ТЕКСТ ПО ИЗБОР

Спецификации за сигурносните метални пломби  со кои располагамe:

  • Алуминиумска глава јонизирана со цврст слој на боја;
  • Челична сајла со дебелина од 2мм, должина на сајла 250мм;
  • Боја: плава и зелена;

Спецификации за сигурносните пластични пломби  со кои располагамe:

  • Материјал: РР пластика;
  • Пластична сајла со дебелина од 2,6мм и должина на сајла 211мм;
  • Боја: бела;

Спецификации за сигурносните пластични пломби  со кои располагамe:

  • РР пластика и метален чип во делот на заклучување;
  • Пластична сајла со дебелина од 2,4мм и должина на сајла 385мм;
  • Боја: бела и жолта;

Согласно европските закони за транспорт металните сигурносни пломби со своите својства и карактеристики ги исполнуваат барањата на ISO 17712:2013 (E) CETRIFICATE OF CONFORMANCE.

За нарачки на сигурносните пломби, користете ја следната форма. По пополнување на формата ќе бидете контактирани за подетални информации околу типот на пломби. За поголеми количини, цената е предмет на договор.

За повеќе информации, може да не контактирате на:

02 246 9999 / 02 616 3622  | market@wizard.com.mk

Форма за нарачка на сигурносни пломби

За повеќе информации, може да не контактирате на:

02 246 9999 / 02 616 3622  | market@wizard.com.mk